Yaklaşık bir haftadır tuhaf bir durum yaşıyorum. Zaman zaman art arda derin nefes alma isteğim geliyor ve bu denemelerim başarısız oluyor. Biraz denedikten sonra derin nefesi alabiliyorum, alamadığım zamanda ise icime bir telaş duşuyor sanki.
Bu donemde boyle bir şeyle karşılaşınca akla hemen bir hastalık geliyor. Yaklaşık 2 haftadır evdeyim, mumkun olduğunca odamdan dahi cıkmamaya ozen gosteriyorum. Bu yaşadığım durumun ise salgın ile alÂkalı olup olmadığından şupheliyim.
Bu belirttiğim durum her zaman olmuyor, bunun uzerine duşunmeye başladığım an yaşıyorum. Bunun dışında ders calışma gibi bir işe odaklandığımda bunu fark etmiyorum. 2 hafta boyunca herhangi bir ateşlenme durumu yaşamadım, oksuruk ise cok nadir. Durum boyle olunca hemen hastaneye yonelmek istemedim, bir şeyim yokken eve hasta gelebileceğim riskini duşundum.
Bununla ilgili bazı yazılarda psikolojik olduğu belirtildiğini okudum. Bu durumla alÂkalı fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. 17 yaşımda olduğumu da belirteyim. Şimdiden yanıtlarınız icin teşekkurler.
Nefes Sorunum
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Nefes Sorunum