Merhabalar arkadaşlar oncelikle kilo seruvenimle konuya başlamak istiyorum.2015 yılında bir duşuk yaptım.Ve daha 1 ay gecmeden tekrar hamile kaldım hamil kalamdan kilom 68 lerdeydi yada ben oyle sanıyordum o sıra tatildi falan derken aldım ama ben farketmedim belkide tam bilmiyorum. ama ikinci hamile oluşumda tartıya bir cıktım 74 kilo ben şok . Sonra aylar ayları kovaladı her kadındoğumcuya gidişimde doktor 3/4 kilo aldığımı not etti ama ben hic umursamıyorum canım ne isterse yiyorum birde duşukten cok etkilendş piskolojik olarak ona zarar gelmemesi mantığıyla yedikce yedim ozellikle cok kusuyordum midemi bastıran tek şey ekmek hamur işiydi

bu arada doktor şekerden falanda şuphelendi yok cıkmadı. Sonuca gelirsek doğuma iki ay kala bi tartıya cıktım 98 aman Allahım o tartıya cıkışım sondu

Sonrası doğum yaptım falan derken hic ama hic tartılmadım ama devasa birşey olmuştum.İnsanlar hep kilomla yorumlar yapıyordu .hatta beni gorup tanıyamıyolardı falan cok cok acı şeyler.Ama o donem en onemli şey benim bebeğimdi ve emziriyorudum ona zarar veremezdim ona değilde rızkına yani sutume

Ama konuşup duranları hic umursamadım aradan 1 yıl gecti ve artık diyet zamanım gelmişti. Bebeğimi emzirsemde artık yemek yiyordu.Ciddi bir diyete girdim ve kararlıydım kısa zamanda hızlı kilo verdim gorenler cok şaşırıyordu ne yaptın kendine diye ne kullandın bizede soyle diye 62 ye kadar duştum .duşunsenize 100 lerdeydim. doğumdan sonra tartılmadım cunku goruntu kesinlikle zayıflamadın diyordun

millet ne kadar zayıflamışsın diyene kadar tartılmadım sonra bi cıktım tartıya 75 tim ondan sonrasını artık taipli verdim yani tartılarak

sonra iki yıl hic almadım hatta herşeyi yedim canımın istediği herşeyi ama ara ara diyet moduna gectim bakıyordum bir kilo aldım hemen bir iki hafta şeker ekmeği kesiyorudm yuruyuşe başlıyordum

gorsel anlamda cok değiştim gencleştim ve ozguveneim yerine geldi.
Gelelim gunumuze

temmuz ayında tatile gittim ve yaz aylarında cok cok misafir geldi derken kendimi bıraktım bu sıra aldığımı hissediyordum. ve ara ara yaptığım diyetleri yapmadığım icin olduğunuda biliyorum. Ben yemek yemeden yaşıyamıyorum yemeyide yapmayıda seviyorum ama kiloda alamam bu yuzden ekndime bi kilo sınırı koydum onu gorduğum an tekrar diyete giriyorum. Bu hafta cok cok ekmek ve hamur işi yedim hamur bende cok odem yapıyor bi anda dehşet şişlik veriyor.pazar gunu tartıya cıktım 67 kiloyu gordum ben şok hemen diyete dedim ve pazartesi kararlılıkla başladım . Ve diyetimi buradan takip edeceğim .Bana eşlik etmek isteyenler olursa buradayım

hedefim 30 eylul ..