Merhaba hanımlaaar Artık bu diyetin vakti geldi, cattı
Oncelikle benim vucuduma en iyi gelen beslenme tarzının Karatay olduğunu aylar oncesinden tecrube etmiştim. Normalde şekerli gıdaları ve ekmek turevi şeyleri fazlasıyla yediğim, hatta ozellikle gece yemek yemeyi cok sevdiğim icin ilk iki haftada uc kilo vermiştim oncekinde. Yine aynı tas aynı hamam gitmeye başlayınca verdiklerimi geri aldım. Tabii ki diğer diyet denemelerine gore bu diyette verdiklerimi daha gec aldım cunku yağdan verdiğim vucudumdan anlaşılıyordu, e yağdan verilen de oyle kolay geri gelmiyor. İki kilo verdiğim zaman aralığında bile sen ne kadar kilo vermişsin falan diyorlardı, yanında spor da vardı elbette

Aslında buna diyet demek bile pek doğru değil bence, bu bir beslenme tarzı. Bu surecimi burada gunluk şeklinde, menulerimi ve kilo vermek adına yaptıklarımı vesaire yazarak kendimi biraz daha gaza getirmeyi amaclıyorum. Yaptığım değişik tarif olursa onları da paylaşırım. Katılmak isteyen olursa gelin birlikte yapalım

Benim Uyguladığım Karatay Kuralları:

1) Un turevleri yasak
2) Patates gibi nişastalılar yasak
3) Hazır gıda yok
4) Akşam yediden sonra yemek yok (Calışan ve okuyanlar kendine gore bir saat kadar kaydırabilir)
5) Meyve mumkun olduğunca az yenmeli
6) Şeker yok, arada kacamak tabii ki olabilir
7) Bol su (Her beslenme tarzında olduğu gibi)

Aslına bakarsanız yiyemeyeceğiniz şeylere odaklanmak yerine yiyebileceklerinize odaklanınca hic de zor değil bu olay. Gunluk yediklerinizden ekmek ve şekeri cıkarıyorsunuz, o kadar.

Başlangıc: 64.0
Hedef: 53.0
Boy: 1.64

Hadi bakalım