Selamlar.
Yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum yorucu spor ve aclık bana 1 ayda yalnızca 3 kilo verdirebildi. Normalde olsa sevineceğim bir kilo kaybıydı ama kısa surede odem toplamış 12 kilo almış bir vucut icin oldukca az.
Neyse daha once water fasting denemiştim ama kendi yontemimle tabi limonlu soda şeker bilmem ne ekleyerek ona rağmen 1 haftada 4.5 kilo vermiştim. 2. haftamda ise hicbir kilo kaybı yaşamadığım icin bırakmıştım. Yoğunluk icerisine girince ve deneyimsiz bir water fasting yapınca olduğu gibi hatta fazlasını geri almıştım. Mesela orucumu gidip ekmek bilmem neyle acmıştım corba yemem gerekirken.
Dun akşam saat 4'te son yemeğimi yedim ve orucuma başladım. Yalnızca şekersiz kahve ve limonlu su iciyorum + 2.5 ila 3 litre su tuketiyorum. Evde hicbir şey yapmayan oturan biriyim işsiz işsiz takılıyorum, o yuzden 1000 kalorilik 800 kalorilik diyetler bende hicbir işe yaramıyor.
1 aydır diyet yaptığım icin odemin coğunu atmışımdır zaten diye duşunuyorum o yuzden diğer water fast yapanlar gibi gunde 1-2 kilo vermem mumkun değil gibi. Amacım bu oruc sayesinde şekeri hayatımdan cıkarabilmek (cunku tam bir tatlı hastasıyım muhakkak şekerli bir şey tuketmem gerekir :/ ) ve baharatlı yemekleri azaltmak cips vs kesmek.
Şu an 24 saati doldurdum. Aclık 23.saatten itibaren başladı. Belli bir gun hedefim yok ama yapabildiğim kadar uzun yapmak istiyorum tabii. Spor yapmıyorum.
Dunku kilom : 06.11--- 88.2 (akşam 4te yemeği kesip oruca başladım)
Bugunku kilom: 07.11---- 87.8 (BAŞLANGIC)
08.11-----86.0 (1.GUN SONUCU)
09.11----- 85.1 (2.GUN SONUCU)
10.11-----84.9 (3.GUN SONUCU)
WaterFasting - Su Orucuna başladım
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- WaterFasting - Su Orucuna başladım