Kendimi bildim bileli, cocukluktan beri kilolu biriyim. Cocuklar acımasızdır bilirsiniz o yuzden cocukluğum cok dışlanarak gecti, hala izleri yansıyor hayatıma cok asosyalim. Aslında cok başarılı bir oğrenciydim, oğretmenim beni zeka testlerine gonderirdi il geneli yapılan. Koca okulda beni yollardı ama bir donem olmuştu ve ben icime kapandığımda derslerimi de dinleyemez olmuştum. O donem ipin ucu bir kactı, hic tutamadım. Antidepresan kullandığım da oldu. Kilom hayatımı bile mahvetti yani. Ama artık bir dur demenin vakti. 18 yaşındayım en cıvıl cıvıl ve guzel olacağım cağ diye duşunuyorum.
1 ay once diyete başladım ama kilolar ne yaparsam yapayım gitmiyordu, bir terslik vardı. İnsulin direnci olduğunu biliyordum daha once de vardı. Doktor hap yazdı gecen hafta hapa başladım. Baktım kilolar sorunsuz gidiyor hap işe yaradı, boyle bir gunluk acıp hedefime daha da motive olayım dedim. Buraya gun icinde yediklerimi ictiklerimi yazacağım, bunun işe yarayacağını umuyorum. Birbirimize destek olursak her şeyi başarabiliriz 87 ile başlıyorum.