Evet canlarım hemen konuya girmek istiyorum.. Bekralığımda cok zayıftım sonra evlendim ve kilo almaya başladım

Boyum 1.60 ve ben 58 kiloda hamile olduğumu oğrendim sigara kulalanan bi insan olarak hamilelikte hic sigara kullanmadım ve bu beni surekli yiyeceklere teşfik etti.. Paket paket browni, cikolatalı kek, nutellayı kaşık kaşık yedim ve hoooppp 23 belkide 25 kilo aldım.o Kadar kiloluydum ki burnum ve ağzım kendi bağımsızlığını ilan etti ciddi soyluyorum

gulmeyin

neyse doğuma girdim cıktım birden iştahım kesildi 10 kiloda dğumla birlikte vs derken 65 de kaldım 1yıl boyunca boyum cok uzun olmadığı icin ayı gibi gorunuyorum evet belki 70 80 değildi ama emin olun cok kiloluydum. Yuzum bacaklarım ellerim o kadar şişti ki hic bi giydiğim yakışmıyodu.İştahım cok acıktı surekli hamburger waffle midye pizza yiyordum ve yakın cevrem cok iyi bilir ben hergun kola icen cips yiyen bi kızım ozellikle cuma gunleri cips kola cikolata olucak evde eğer birine misafirliğe gidiyosam direkt kola alır goturuurm yanımda o derece.. Her neyse kızmın doğumgununu cafe de yapıcaktım ve hic bi kıyafet olmadı korseyle falan siyah bii elbise giydim fotoğraf atabilirsem atarım. İşte o gun tamam dedim yeyince boyun uzamıyo ac kalırsanda olmezsin yemiceksin dedim ve o gun aburcubur kola pilav ekmek makarnayı cıkardım hayatımdan o gun oldu asla beklemedim ve ertelemedim dedim vericeksin bu kiloları kendimden nefret ettim o gun ve benim eşim antrenor fit bi vucuda sahip onun yanında tombul biri olmak istemedim kendimi beğenirim normalde.. evdeki aburcuburların hepsini attım kolayı asla icmedim pilav makarna ekmek gitti haatımdan ve ekmeksiz doyduğumu anladım. Evde muzik acıp kzımla dans ettik 20 dk tempolu ve surekli 2 lt su! bunun cok faydası var. Tatile gitmemize 1.5 ay vardı ve ben o surede 8 kilo vererek 57 ye duştum

gorenlerin ağzı acık kalıyodu ozellikle eşimin tarafı o kadar gurur duyuyordum ki kendmile hafta da bir izin veriyodum kendime gun icerisinde az yeyip bi hamburger yiyodum sonra bol su yeşil cay ertesi gun az yiyerek dengeliyordum ciğ badem ciğ fındık havuc ayva bunlar cok tok tutan şeyler canlarım hatta hic unutmuyorum bi gun yanımızdan benim yaşlarımda bebek arabasıyla bi kız gecti cocuklarımız da hemen hemen aynı yaşlarda anlaşılan verememiş kiloları eşim bana dondu ve azmine hayranım gercekten dedi o kadar gaz geliyoki boyle şeyler duydukca zaten yiyemiyorsunuz.. Ekmek hamurişi makarna pilav aburcubur asitli icecekleri cıkartıp kilo veremeyen yoktur bence 2 ay vucudunuz dinlensin oyle duşunun suan 59 kiloyum 2 kilo tekrar aldım malum pandemi illeti o yuzden tekrar başladım foto ekledim canlar oncesi sonrası bi bakın bakalım..