Eveet bildiğiniz uzere 21 gun hicbir şekilde şekerli gıda yemeyeceğiz. Sağlık acısından başlıyorum. Cunku aşırı derecede şeker bağımlılığım başladı. Yemediğim zaman ellerim titriyor. Kendimi cok kotu hissediyorum yedikten sonra. Kurtulmam lazım bu durumdan. Cunku kilo almaya başladım. Lutfen bana katılın birbirimize destek olalım Canlar )

21 gun boyunca;

Beyaz veya esmer şeker ve bunları iceren kek, kurabiye, cikolata, pasta, dondurma, meyveli yoğurt, puding, şekerli cay-kahve, meşrubat vb. yiyecekleri tuketmiyoruz. Şeker olarak yalnızca gunde 2-3 porsiyon meyve ve 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez veya 2 kare (10 g) bitter cikolata tuketebilirsiniz. Beyaz ekmek, hamur işleri, makarna, borek-corek, simit, poğaca, biskuvi, kek, kurabiye gibi beyaz un ve nişasta iceren yiyeceklerin hic birisini satın almıyoruz ve tuketmiyoruz. Tahıl olarak; tam buğday ekmek, tam cavdar ekmek, yulaf ezmesi, bulgur, kinoa, karabuğday, tam buğday makarna tuketiyoruz. Tam buğday unuyla poğaca, ekmek vs. yapıp onları da tuketebilirsiniz. Ayrıca bunun yanı sıra; cips, kola, biskuvi, cikolata, gofret, kraker, paketli dondurmalar, meyve suları gibi abur cubur yiyeceklerin hic birini, Ve alkollu icecekleri tuketmiyoruz. Gunde 2.5-3.5 litre su iciyoruz. Sigara icenler yapabiliyorsa tamamen bırakıyor, yapamıyorsa sayıyı yarıya duşuruyor. Kahve gunde maksimum 2 fincan iciyoruz. Gunde en az 30 dakika tempolu yuruyuş veya başka bir egzersiz yapmayı da ihmal etmiyoruz. Gunde ortalama 6-8 saat uyuyoruz.