35 yaşındayım her daim tombik bi kadın oldum arada 3 verdim 5 aldım gibi gitti hayatım. ama şimdi buna bi son vericem inşallah.
6 yıl once tartıda 120 kg yu gordum ve sıkı bi diyet ve sporla birlikte 90 kg ye duştum. sonra evlendim 5 yıl oncede evlendim evlenince spora gitmek zor oldu yetiştiremedim işleri eşimde ben sana boyle aşık oldum diyince spor gitti kilolar geri geldi 5 yıl sonunda. bide bu arada cocuk olmadı eşimde ve bende bir kac sorun vardı benim ameliyat olmam gerekti aşılama yapıldı falan ve bir suru hormon ilacı kullandım sonunda bebek olmadıgı gibi ben 105 kg ya cıktım.
gelelim bu gune : 4 ay once eşimin beni aldattıgını ogrendim. affedemedim ve evimizi ayırıp boşanma işlemlerine başladım tabi bu surec baya sancılı oldu. belki alakası yok ama aldattıgı kadın zayıf bi kadın bense toparlak, dogal olarak acaba kilom yuzundenmi diye duşundum kendimi hırpaladım. ama bu bana aşırı bi gaz verdi ve en baştan başlamaya karar verdim spora başladım tekrar ve diyet yapıyorum.
diyetim şu şekilde ilerliyor şimdilik :
sabah kalkınca : ılık limonlu su
kahvaltı : daha onceden aldıgım ama kullanmadıgım bi zayıflama urunu vardı sutle onu iciyorum sadece
11,00 de ara ogun ( genelde elma oluyor )
ogle : işyerinde ne yemegi cıktıysa ekmeksiz onu yiyorum
saat 4 gibi 1-2 form biskuvi
saat 6 civaındada tekrar zayıflama urunu ama bu kez yogurtla karıştırıp yiyorum
saat 7 civarı spora gidiyorum fitness yapıyorum yaklaşık 1,5 saat falan suruyor spor.
eve gidince 1 elma daha yiyorum gunu bitirmiş oluyorum. gun icinde yaklaşık 3-3,5 lt su iciyorum.
aklıma gelirse yeşil cay iciyorum ( bi bunu duzene oturtamadım )
başlangıcım 2 eyluldu kilom 109,6 idi başka tartılmadım spora başlayınca ayın 15 de tekrar olcturmeyi duşunuyorum
salonda yag ve kas oranlarını da olcmuşlerdi. dogru veya yanlışım varsa orda belli olur diye duşunuyorum.
eger cok verimli yapamazsam diyetisyene gitmeyi duşunuyorum.
şimdilik bu kadar buraya tum surecimi yazmak paylaşmak istedim belki bana bi yoldaş cıkar diye.birbirimize destek oluruz diye
hedefim yok şimdilik illa şu kiloya şu zamanda duşucem diye bişi planlamadım ama en kısa surede 2 li rakamlara duşmek diyelim ilk hedef olarak
kendimi degiştirme seruvenim...
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- kendimi degiştirme seruvenim...