Diyet gunluğum sadece 5 kg
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Diyet gunluğum sadece 5 kg
-
20-10-2022, 10:55:18Merhaba kizlar, ben hashimato hastasıyım maksimum 5 kg fazlam var aslında tiroit hastası olup daha fazla kg lu olmam gerekiyordu evet ama, ben hastalığın başında kg almaya başladığımı farkettigim an onlem almaya başladım alt tarafı 5 kg ama senelerdir uğraşıyorum bunu vermeye, bildiğiniz uzere kg az olduğu zaman vermeside gram gram oluyor, bide tiroid hastası olunca biraktiginiz an oldugu gibi geri aliyorsunuz, ben senelerdir bu alt tarafı 5 kg yu al ver al ver diye uğraşmaktan cok sıkıldım,verdigimi almamın sebebi ise hedefime tam ulasamadan hastalık vs sebebiyle ara vermem ve o arada hemen nasılsa sonra devam edicem şimdi yiyemedigim ne varsa yiyebilirim dediğimden dolayı geri alıyorum sonra tekrar başa donuyorum ve bu donguden senelerdir kurtulamiyorum. Alt tarafı 5 kg ya diyet yapmaktan cok sıkıldım ,Ben de bu sebepten gunluk tutmaya karar verdim 2 ay sureyle aralıksız diyet yapmak istiyorum hedefime ulaşırsam yemeklere bu kadar saldirmayacagimdan eminim cunku sonra diyete tekrar devam edicem stresi olmayacak.. benim gibi olanlar varsa hafta sonu diyete baslamaya davet ediyorum..