Daha once başardım bu yontemle. İki bucuk ay kadar surede 10 kilo verdim. Şimdi tekrar basarmak ve hedefime ulasmak istiyorum. ilk gunler zor oluyor ama sonra mide boşken uyumak ve uyanmak cok guzel bi duygu haline geliyor. insan kendini daha ferah rahat huzurlu dinlenmiş hissediyor uyku onceside sonrasida.
neler yaptığımdan bahsedeyim 10 kiloyu verirken herseyden yedim ama aklınıza gelen herseyden ozellikle aksam 16 dan once makarna pilav bolca yiyordum ki tok tutsun dayanabileyim diye. ustelik ben hasimato tiroid hastasıyım. yani tiroidlerim az calışıyor. ekstra bir spor yapmadım ama yaz ayları diye bisikletle dışarı cikiyordum veya yuzmeye gidiyordum kendimi cok yormadan.
Şimdi spor olarak evde eliptik bisiklete binicem. Ama yaz aylarındaki gibi tıka basa yemeden yapmaya calışıcam bu yontemi. Gun bu gundur deyip başlıyorum hic zaman kaybetmeden. birazdan simit kahve biraz da tatlı yiyip bugunu bitirmeyi planlıyorum.
Su icmeye de calışıcam susuz yaşayan biri olarak gunde 1 litreyi bitirmeye zorlayacagim kendimi.
her cumartesi tartılıp yazıcam buraya.
bana katılmak isterseniz buyrun. Akşam 16.00 dan sonra sadece su, şekersiz cay turleri serbest. 16.00 dan once istediğinizi yiyebilirsiniz.
başlangıc kilo: 71
hedef kilo: 60 (şimdilik)
Saat 16.00 dan sonra yemeyerek zayıflıyorum
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Saat 16.00 dan sonra yemeyerek zayıflıyorum