97.80 kg ilk tartıldığım zaman. Yasak listesi ve beraberinde hergun tempolu 45 dk yuruyuş verdi. Ilk iki hafta zorlansamda son iki haftasında yuruyuşe plateste ekleyerek 3.5 kg verdiğimi oğrendim. 94.30 kg olmuştum.
Kan tahlillerimden yola cikarak hazirladigi diyet listemle ayni yuruyuse devam etmemi onererek 2 hafta sonra tekrar gelmemi soyledi.. Diyete tam anlamıyla uymadığımı ve yuruyuş ve sporu az yaptığımı da uzulerek belirtmek isterim hatta neredeyse vazgececektim. Kilo aldığımı bile duşunmuştum ki gittiğimde 1 kg daha verdigimi oğrendim ve 2 hafta sonra tekrar gelmemi ayni diyet programina devam etmemi soyledi . Sonraki hafta silkelendim ve kendime geldim. Sıkı diyet ve spor programımla beraber , diyetisyenime gittiğimde mujdeyi aldim. 3 kg vermistim 90.80 kg olmuş bulunmaktayım.
2 eylul den bu yana 7 kg vermişim. Sağlıklı bir şekilde zayifladigimi ve daha hizlisinin zararli olacagini soyledi. Planlarimda bir aksilik olmaz veya yanlışa duşup vazgecmezsem eğer bundan 5. Veya 6 ay sonra istediğim kiloya ulaşmış olarak buradan sizlere mujdemi vermek istiyorum. Sorularınız varsa ictenlikle cevaplayabilirim. Onerileriniz varsa da tabiki kabul ederim.
Fotoğraf 97.80 kg halim.