Merhaba, doğum sonrası kilolarım uzun sure bişey yapmadığım ve kotu beslenme sonucu yapışıp kaldılar. Bende spora başladım bir egitmenle anlaştım. Beslenme vs butun programimi yazdı. Ara oğunleri olan ve sebze,bakliyat,protein bunların hepsinin olduğu bir yeme duzeni yaptık. Antrenmanların haftanın 4 gunuydu ve ağırlık antrenmanı bazliydi. Yaklaşık 1-1,5 ay icinde 12 kg kadar verdim. İncelerek ve yağ ağırlıklı olarak verdim. Ama sonrasında takip eden zamanda yemek hazırlamak kulfet haline geldi cunku oğun oğun tek tek hazirlik istiyor malesef. Hal boyle olunca benim kilo vermem durdu ve direnc gostermeye başladı. Ozel eğitmen maliyeti de var tabi ayrıca egitmenle calışabilmek icin salonada zorunlu uyelik yaptırıyosun. Bende ara verdim. Kotu beslenme geri dondu ama cok şukur kilo almadım sağlıklı verdiğim icin. 1 ay kadar evde olacağım kişisel sebeplerden dolayı. Bende bu sureci değerlendirmek istedim ve diyet yemek paketlerine bakmaya başladım. Bunla ilgili yeterince kullanıcı iceriği goremedigim icin burada paylaşmaya karar verdim. Fedbox diye bir firma ile anlaştım. Başlangıc icin vucudumu hazırlamak acısından iki gunluk sıvı detoks aldım.sonrasinda 1100 kalorilik tam gun yemek paketi aldım. Sıvı detoks ta bugun ilk gunum. bu arada merakımdan ve yapabilirmiyim diye deneme amaclı daha once 1 gunluk sıvı detox aldım ve baktimki beni zorlaması , midem kuculsun ve vucutta biraz şaşırsin diye iki gunluk detoks ile başlamaya karar verdim diyetime. Gun gun yazmaya calışırım gelen yemekleri. Resim eklenebiliyormu bilmiyorum ama ekleniyorsa gelen menu resimlerini de paylaşırım.
Ozetle faydasını gorurum diye duşunuyorum ama daha once kullanmadığım icin net birşeyde diyemiyorum. Başlangıc olarak 2 gun sıvı detox 20 gunde 1100 kalorilik paket aldım. Memnun kalırsam bitiminde 30 gunluk diyet paketle 1 belki 2 ay daha devam edeceğim.
Daha once kullanan varsa tecrubesini yazarsa cok sevinirim. Cunku ben araştırırken unlulerin harici bir kullanıcı yorumu goremedim.