Merhaba arkadaşlarım ,

Cok uzun bir sure sonra tekrar yeni bir diyet seruveni ile geri dondum . Pandemi ile birlikte gelen evden calışma sureci ve iş stresi yanında hareketsizlik , surekli yemek yemek yeme ve monoton bir hayatı da beraberinde getirdi. Cok kısa surede ciddi bir kilo aldım . Sanıyorum 17-18 kilo kadar bir kısmını bilerek fakat buyuk bir kısmınını ise istemeyerek aldım . Fakat geldiğim noktada hala kendimden umidi kesmiş değilim . Buradaki arkadaşlarımın yazılarını okuyarak daha onceki diyet seruvenlerimi cok daha kararlı bir şekilde surdurdum . Bu sefer işler daha katı bir hal aldı. Bu yolun sonundan ya doneceğim ya doneceğim başka carem yok. Vermem gereken cok fazla kilom var şu anki kilomu tartıda gormek beni korkutuyor . 1-2 hafta onceki kilomdan tahmin edecek olursam 92 falanım diye duşunuyorum . 2 haftalık bir diyet uygulacağım . Seruvenim tabi ki uzun olacak sadece 2 haftalık bir surec değil . Fakat motivasyonumu ust duzeyde tutabilmem icin 2 haftalık surecte iyi işler cıkarmalıyım . Yaptıklarımı unutmamak ve geriye donuk yazıklarımı okuyup motive olmak icin bu başlığı son kez acıyor olacağım )

Yapılacaklar ;

Hergun mutlaka yenilen yemekler buradan paylaşılacak Hergun min. 2 lt olmak uzere su icilecek 18/6 if diyeti yapılacak Chloe Thing 15 Gunluk Shred Challenge duzenli olarak yapılacak
Şimdilik bu şekilde programımı yaptım . 15 gunun sonunda sonucları cok merak ediyorum . Cunku bu 15 gun benim icin milad olacak . Bana katılmak isteyen ya da diyet surecince tecrubelerini benimle paylaşmak isteyen arkadaşlarımı beklerim ) Birlikten kuvvet doğar birbirimizi gaza getirip istediğimiz kiloya en kısa surede ulaşırız . Ben burdayım ) Başlayalım bakalım yeniden ...

Bugunku menum ;

Sabah 12:30

2 yumurta ve az yağ ile hazırlanmış mantarlı omlet
5-6 adet zeytin
yarım domates
yarım salatalık
kibrit kutusunun yarısı beyaz beynir
cay

Oğlen 16:00

1 Muz
1 Elma

Akşam 19:00