Daha once cok diyet yaptım cook ama hep sonrasında geri aldım. Tartıda 80 kiloyu gorunce tehlikede olduğumu farkettim ve bişeyler yapmam gerekiyordu

Ben oğrenci olduğumdan oğrenci evinde ne varsa onu yiyoruz. Cok fazla sebze ağırlıklı beslenemiyorum o yuzden.kahvaltı neredeyse hic yapamıyorum. O yuzden zayıflama surecim biraz yavaş ilerleyecek
Ben haftada 1 gun tartılmayı planlıyorum. Ve kalori hesabı yapıcam. Myfitnesspal uygulamasıını indirdim yediklerimi oraya kaydedicem. Gunde 1400 kalorinin uzerine cıkmamam gerekli. Hafta ici her gun 45 dakika yuruyeceğim.

Bu kiloyu 6 ayda versem cok iyi olacak. Erkek arkadaşım yurtdışından gelmeden ona supriz yapmak istiyorum. Benimle bu yola başlamak isteyen var mı ? Cok mutlu olurum.Buraya butun bilgileri yazacağım

1 SENE SONRA GELEN GUNCELLEME
Tam bir sene once acmışım bu konuyu. Ne umutlarla ne mutlulukla. Ve dediğim gibi de yaptım. 59.6 kiloyu gordu bu gozler. Dunyalar benim oldu. Şimdiki hedefim ise 56 kilo olmak. Bana eşlik ettiğiniz icin cok teşekkur ederim. Ama hala yolumuz sonlanmadı. Devam