Merhaba arkadaşlar ben iki haftadır su diyetini araştırıyorum. Diyetle ilgili butun makaleleri ve kitapları okuduğumu videoları izlediğimi duşunuyorum. Uc gun once başlamaya karar verdim sabahları birkac saat sporumu yapıyorum ama gun icinde hep bozuyorum. Duşundum ki burdan benimle başlamak isteyenler olursa motivasyonumu kaybetmem. Diyetimi paylaşacağım bir instagram hesabı var orada cok aktif olacağım isterseniz oradan takipleşip birbirimize destek olabiliriz. Su_manss hesabın adı. Ben 10 gun yapmayı duşunuyorum eğer devam ettirebilirsem 21 gune kadar cıkartmayı planlıyorum. Kendi vucuduma gore ilerleyeceğim. Bildiğim kadarıyla yanaklarımızın gittikce kızarması ve aşırı kotu terk kokusu bize vucudumuzun diyeti bırakmamız icin tepki veriyor olmasıymış. Şimdi bu diyette sadece su iciyoruz başka hicbir şey tuketilmeyecek ne kahve ne cay. Hatta vucuda şifa verildiği soylendiği icin benim gunluk cilt bakım rutinlerim var onlara da ara veriyorum sadece saf su tuketecem. Kan grubu 0 olanlar bu diyeti yapamazlar. Eğer uc gunden fazla yapılacaksada lavman yapılması şartmış. Ben lavman yerine İngiliz tuzu aldım dorduncu gunumde bir bardak suya bir yemek kaşığı dokup iceceğim. Sabah yapacaksak hareket etmeliyiz ama gece yapılacaksa icip direkt uyuyacağız. Ben ikisini de yapamam diyen varsa lutfen 3. Gunun sonunda diyeti bırakın. İngiliz tuzunu diyetin 4. Gununden sonra kullanıyoruz ve artık her uc gunde bir yapılması gerekiyor. Diyetin en onemli kısmı su diyetinin bitiş kısmıdır. Bittikten sonra direkt istediğiniz gibi yemek yiyemezsiniz yasak. İlk başlarda sıvı başlıyoruz portakal suyu gibi daha sonra salata diye artırıyoruz besinleri. Bu surecte peynir yumurta cay kahve tuketimi yasak. Bu yemek listesini instagramımdan (su_manss) gun gun paylaşacağım. Eğer 10 gun su diyeti yapacaksanız 10 gun beslenme listesine uyacaksınız. 15 gun yapacaksanız 15 gun beslenme listesine uyacaksınız. Ben diyet suresinde aktif olarak bir bucuk iki saat spor yapacağım. Umarım beraber başlayabiliriz. Hepimize şifa olsun. Bu arada bu diyet genellikle hastalıklar icin onerilen bir diyet.