Benden bahsetmek gerekirse;
165 boyunda tam 116 kilo bir kadınım. Yaşımda 20. Ne kadar korkunc değil mi? Yuvarlanarak dunyanın obur ucuna bile gidebilirim.

Nasıl kilo aldım?
Yedim. Evet tam olarak bu. Eski sporcuyum ciddi sakatlanmamdan dolayı sporu bıraktım bir kac yıl once. Karantina başlamadan once 95 kilo olan bu kadın artık nasıl yediysem 21 kilo aldım. Buyuk başarı bunun icin bana odul vermeleri gerekliydi aslında. Neyse.
Cok hızlı kilo vermem gerekli. Bu yuzden beni dinleyin boyle yapın şoyle yapın gibi şeyler demeyeceğim. Su orucundan hallice bir diyet yapacağım cunku cok ama cok kısıtlı bir zamanım var. Tabi ki bir anda 50 kilo olamayacağım ama hızlı bir şekilde en azından ikili rakamlara inmek istiyorum. Kilolu olduğum icin belli bir kiloyu hızlıca vereceğimi biliyorum.
Spor yapamıyorum cunku aşırı kilo aldım. Artık haraket dahi edemiyorum. Yaşayamıyorum yani. Eğer iki uc haraket edebilirsem de buraya yazacağım. Genel olarak 1 haftada 1 yazmayı planlıyorum ya da geceleri. Cunku geceleri inanılmaz acıkıyorum ve ne yazık ki cok az uyumak gibi bir huyum var. Evde ki kimse oyle 7-8 saat uyuyamıyor.
Cok gec dank etsede artık başlamak istiyorum..
Tekrar soyluyorum yaptıklarımı oneriyor, şiddetle tavsiye falan etmiyorum. Ben diyetisyen değilim sadece artık bıkmış bir kadınım.
Umarım hepimiz bir gun istediğimiz kilolara ulaşırız. En onemlisi sağlıklı bir yaşam surebiliriz.
Not: Bu benim 2. uyeliğim o kadar da kilo konusunda ozguvensiz bir insanım ki kendi hesabımla dahi acamıyorum.
Asla kendime yumuşak davranmayacağımı da bilmenizi istiyorum. Şu zamana kadar yumuşak oldum ve bir yerlerim daha cok genişledi. Bu sefer de boyle deneyeceğim.