Herkese merhaba, hem kendimi motive ve devamlılık, hem konuyu okuyacak olanlara fikir amaclı konumu oluşturuyorum

Kısaca gecen seneden bu yana yaşadıklarımı anlatayım musadenizle. Ozel bir kurumda Ozel eğitim oğretmeniyim, stresli ve yorucu bir işim var, aile ortamı da oldukca gergin ve kafama gore değil. Butun bunları bahane ederek yedikce yedim.. hep abur cubur ve karbonhidrat ağırlıklı beslendim. Ustelik astım hastasıyım, tansiyon sıkıntım var, hepsinin uzerine 82 kilo olunca hissettiğim yaş 50 resmen.. Bu gidişata son vermek icin urun kullanmaya başladım ve 3 ayda 65 kilo oldum. Herşey o kadar guzeldi ki, sonrasında aileden ve cevremden cok baskı gordum. İster kıskanclık deyin, ister haklılar diyin, ama bu olumsuz yorumlar beni dibe cekti. Vay yeter, vay daha fazla verme, vay yuzun cok cirkin oldu. Sonrasında 1 senede yine kilo almaya başladım. Bu arada goğsumde tumorler vardı takip icin gittiğim hastanede troit kanseri olduğumu oğrendim, 1 ay icinde ameliyata karar verildi ve mart ayında ameliyat oldum. İlac kullanıyorum ve yine stres, bozulan metobolizma vs derken ben yine 88 oldum 3 gun once karbonhidrat diyetine denk geldim ve iyice araştırdım. Doktor bile sitesinde bu diyetin faydalarından bahsetmiş. O yuzden carşamba perşembe tam manasıyla diyeti uyguladım, hem ac kalmadım. Elim ayağım titrerdi, asla bu durumu yaşamadım. Hem kalori hem kb sayımı yaparak gunu tamamladım. Salı gunu 88 i gosteren tartı bu sabah 84.9 gosterdi ustelik regl olmak uzereyim. Buraya oğunluk yediklerimi ve puan kalorilerini yazacağım. İsteyen takip edip isteyen istediği konuda soru sorabilir. Haydi beraberce takip edelim bakalım, ne kadar zamanda nasıl kilo vereceğim hepimize sağlıklı bol eksiler.. dipnot, ameliyatımı gercekleştiren doktoruma danışıp başlamış bulunuyorum...