Merhaba arkadaşlar surekli aynı kilolarda takılıp kalmaktan cok sıkıldım bir iki kilo verince bırakıp sonra tekrar aynı kiloları almaktan bıktım.Hem artık yaşım 40 oluyor ve kilo vermek cok daha zorlaştı aldığım kilolar yerleşmeye başladı artık 60'ın altına inemiyorum.Bir kac aydır şu aralıklı orucu duymuş cok sacma ben hayatta kahvaltıyı gec saatte yapıp istediğimi yemeden duramam demiştim.Ama Ramazan'la beraber bir deneyeyim bakalım yapabilirmiyim dedim ve sonuc cooook beğendim ben bu işi!!!!
Oncelikle neler yaptığımı soyleyeyim:
**** İftarda her istediğimi yedim sadece ekmeği yememeye calıştım yinede bir iki lokma pide yedim.İftardan bir saat sonra kahvemi yanında bir parca cikolatayla ictim.
****Sahurda iki gun sadece 3 hurma bir cay 3. gun kahvaltıyı cok sevdiğim icin cok az kahvaltı yaptım asla doymadım sadece tadına baktım.Sonraki bir kac gun yine hurma boyle devam ettim.
****Maalesef cok fazla su icemedim cok sıcak gunlerde 7 bardak normalde 4 bardak ancak ictim.
****Sporda tum ramazan toplamda sadece 7 gun yatmadan once iki mil leslie yapabildim.
****Gunluk tartıldım ve not aldım uzmanlar haftalık desede onu denedim olmadı ben hata yaptıysam hemen telafi etmeliyim başardıysamda hemen gormeliyim yoksa motivasyonum kacıyor.Aşağıya fotosunu bırakıyorum.
Bundan sonrada aynen aşağıdaki gibi liste yapıp burada aylık paylaşacağım. Yeme duzenimide şu şekilde planlıyorum evde olduğum zamanlar saat 10.00 da kahvaltı 16.00 gibi ikinci oğunumu yapıp sonrasında sadece şekersiz cay kahve maden suyu gi sıvı tuketmek.İşte olduğumdada 12.30 da oğle yemeği 19 .00 gibide hafif birşeyler atıştırıp sıvıya geciş.
GUNCEL: 15/08/2022 70.6 kg ile tekrar başladım HAYDİ BİSMİLLAH!
Aralıklı Orucla 69'dan 55'e bu sefer olacak inşallah!
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Aralıklı Orucla 69'dan 55'e bu sefer olacak inşallah!