Merhaba kızlaar. 27.01.2022 tarihinde tartıda 77.3 kg gorunce başladı yolculuğum. Kendimi tanıdığım icin pat diye kesemezdim. (elim ayağım titrer diye) Bende ilk etapta oğunleri azaltarak başladım. Ozellikle gece hareketim kısıtlı olduğu icin akşam yemeği yedikten sonra olan atıştırmaları kestim. bir ara aralıklı oruc denedim tam birebir olmasada hala surduruyorum diyebilirim.

Gidişatım şoyle oldu; 27.01 - 77.3 kg
12.02 - 75,45 kg
18.02 - 74,85 kg
25.02 - 74,35 kg

bu hafta 72leri gordum ama kayıtlarıma alamadığım icin guncel kilomu onumuzdeki gunlerde girerim.

Gorulduğu uzere kg vermem yavaş bu sebeple daha sıkı buradan takip etmek en iyisi. Bu arada spora da başladım. Her gun ya da duzenli olmasa da haftanın min 3 gunu yapmaya calışıyorum. Detayları onumuzdeki gunlerde yazarım gun gun.

Yemek benim en buyuk olayım. Beyaz ekmek hayatımdan cıktı diyebilirim aynı zamanda pilav (bulgur, pirinc), makarna, patates hayatımdan cıkartmaya calışıyorum. Kendime sık sık sebze yemeği yapıyorum. Calıştığım icin hafta ici kahvaltı edemiyorum oğlen ve akşam yemek yiyorum fakat idare edebildiğim surece tek oğunle geciştirmek hedefim!

Bugun; Sabah turk kahvesi ile başladım(Sadee)
Oğlen yapmamam gereken birşey yapıp cigerciye gittim bir porsiyon yaprak ciger ve az pilav azda ekmek yedim ayran ile
Bu yuzden akşam yemeği yemeyeceğim.
Su tuketimim şu an icin (saat 17:40) 2,5 lt

Hadi sende katıl bana birbirimize destek olalım lutfeen