Merhabalar.. Aralıklı oruc seruvenime ortak olmak isterseniz ben başlıyorum..

1.65 kg ve 64.5 kiloyum bu sabah itibariyle..

Gecen yıl aralıklı orucla 8kg kadar verip 58.8e duşmuştum.. Sonra gercekten aşırı yiyerek tekrar 68-70 civarlarına cıktım dolaştım.. Yakın zamanda tekrar başladım.. Siteye yeni kaydoldum.. Onceden beri girip okurdum.. Artık ben de kullanmak istiyorum.. Oğunlerimi fotoğraflı atmayı tercih ederim becerebilirsem Benimle başlamak isteyenler ya da devam etmek isteyenler olursa sevinirim.. Hedefim 54 bu arada..

Nişanlıyım ve nişanlımla surekli kilomla alakalı iddialara gireriz Mesela yarın sabahki kilomu tahmin etmeye calışırız.. Yaklaşan kazanır ve diğerinin istediği bi şeyi yapar Ya da belirli bi zaman ve kilo belirleriz kazanana hediye olur.. Gecen yıl mesela Derimod ’dan canta almıştı ben kazanınca

Ben her gun tartılırım bu arada ama buraya haftada 1 yazarım diye duşunuyorum.. Carşambaları tartı gunum olsun

Oğlen 12-Akşam 6 aralığında yiyorum genelde.. Hastane eczacısıyım.. Oğle yemeği hastanede olanlardan seciyorum.. Akşam yemeğimi şimdilik annem yapıyor ama yaklaşık 10 gun sonra yalnız yaşamaya başlayacağım.. Yemeklerimi kendim yapacağım..

Bir de dun koşu bandı aldım.. Yarın gelecek.. En sevdiğim şey yurumek o yuzden koşu bandı aldım..

Soyleyeceklerim şimdilik bu kadar sanırım.. Bu ilk konum desteklerinizle motive olabilirim beni yalnız bırakmayın