Merhaba. 18 yaşına yeni girmiş yakında universiteye gidecek 1.77 boy 51 kiloya sahip bir bireyim. Yaşamımı surdurduğum denizde benden daha buyuk balıklar var ve bende o balıklar gibi biraz kilolu olmak istiyorum. Şaka bir yana 50 kiloyum kısa surede olabildiğince kilo almak istiyorum internette program baktığımda haftada 5 kilo gibi ben ve bana benzer bireyleri kandıran bazı listeler var ve listelerde yiyeceklerin miktarı bile yazmıyor o kadar kaliteliler. Araştırmalarımda belli ek gıda takviyeleri (Gainer, BCAA ve Arjinin) alınması oneriliyor genel olarak. Video izlediğimde ise yalnızca yiyin deniyor yiyin spor yapın şeklinde bir tekrar durumu var ancak ben de biliyorum bunların lazım olduğunu yiyim ama ne spor yapayım ama hangi hareketler? Cok genel tabirler kullanılıyor ve bu benim sevmediğim bir şey. Uzun lafın kısası bir sure boyunca yemek yiyerek zaman gecirip sonrasında sporla desteklemek istiyorum. Onerebileceğiniz bol kalorili yiyecek ve icecek turleri yahut haftalık program cinsinden bir liste var mı kendimi bildim bileli insanların neden zayıfsın neden incesin şeklinde dalgalarıyla karşılaşıyorum her daim kendime sadece bir vucut olarak bakmamışımdır ancak dunyamızda pek de bu zihniyette değiliz maalesef. Sizden istediğim bana faydasının dokunacağı değerli bilgi ve onerileriniz benimle paylaşmanızdır şimdiden yardımınız icin teşekkur ederim.