Tetanos aşısı oldum, sonucunda neler oldu?Aşıyı olalı 2 saat falan oluyor. Bana aşıyı vuran hemşire, aşının 2 yıl koruduğunu soyledi ve aşının vurulduğu gun banyo yapmamam gerektiğini soyledi.
Yapılırken acıdı mı?Hayır, sivrisinek ısırıyor gibi bir his geldi. Şunu soyleyeyim; yapılırken acımıyor, korkmanıza gerek yok.
Yapıldıktan sonra neler oldu?Aşı yapıldıktan sonra sağlık ocağından cıkarken kolum ağrıdı, yani vurulurken bir şey yoktu fakat vurulduktan sonra bir ağrı oldu. Daha sonra tansiyonum duştu, midem bulandı. Fakat bu psikolojik bir şey veya bunyeye gore değişiyor. Sizde olmayabilir, yani korkmanıza gerek yok. Olsa bile birkac dakika sonra inşallah gececektir.
Şu an neler oluyor?Sadece kolum ağrıyor, cok şukur şu anlık bir şey yok. İnşallah kotu bir şey olmaz.
Yazımı okuduğunuz icin teşekkurler, www.technopat.net"te insanlara derdimi anlatmayı, sorular sormayı, insanlara yardım etmeyi ve yaşadığım olayları anlatmak cok hoşuma gidiyor. Allah'a emanet olun. herkese hayırlı ve sağlıklı gunler dilerim.
Tetanos aşısı oldum
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tetanos aşısı oldum