Arkadaşlar, vucut geliştirme sporcusuyum. Bugun biraz daha ağır gireyim dedim cunku programım verdiği ağırlıkla 12 tekrar cıkartabiliyor isek ağırlığı arttırmamı soyluyordu. Barbell row yapmaya başlamadan once bana ani bir heyecan geldi. Normalden ağır girecektim ve cok istediğin bir şey olunca gelen o his oldu. 57.5 kiloyla barbell row yaptım ve ilk set bitince kalp carpıntısı yaşadım. Normalde boyle bir şeyi takmam ama bikuspit acılım gosteren trikuspit yapılı bir aort kapağına sahibim. Daha basit bir dille aort damarımın kapakcıklarından 1 tanesi acılmıyor diğer ikisi acılıyor. Bu spora başlamadan once doktorum ileri seviyelerde sıkıntı olabileceğini soyledi. En buyuk problem ise kontrole gelen ve kendisinden izin alıp (Bu hastalığa sahip kişiler duzenli olarak takip ediliyor.) spora başlayan kişiler 5-6 yıl sonra ciddi bir vucut yapıyormuş ve artık kalpte sıkıntılar olmaya başlıyormuş ve bu seviyeye geldikten sonra ya bırakamıyorlarmış ya cok zorlanıyorlarmış. Benim bir sonraki kontrolum 2023 Nisan ayında olacaktı sanırım. Tekrar kontrole gitmeyi duşunuyorum ama aileme soylemek istemiyorum cunku cok panik gecirirler. Ayrıca idmandan sonra hatta demin gene oldu fakat beni aşırı duygu karmaşasına sokabilecek başka bir şey olmuştu.