Goz kuruluğu sizin de başınıza gelmesin
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Goz kuruluğu sizin de başınıza gelmesin
-
20-10-2022, 10:24:48Merhaba arkadaşlar. Normalde maksimum 1-2 saat oyun oynarken. Yılbaşından once bir akşam 8 saat CS:GO oynadıktan sonra ki gun sağ gozumde batışma başladı. 2 gun dinlendikten sonra sol gozum alerji oldu ve tedavi gordum. Ocağın 10 ’u gibi ise sol gozum biraz iyileşti ve sağ gozumde yanma başladı. Tekrar gittiğimde aynı ilacları sağ gozume de kullanmam gerektiğini soyledi doktor. 19 Ocak'tan sonra baktığım yerlerde ufak siyah golge gibi bir şey gormeye başladım ve başka bir doktora gittim. Oda detaylı goz muayenesi yaptı ve gozumde bir sorun olmadığını ve visu XL adında damla kullanmamı onerdi. (Tab'i bu surede ben bilgisayarın duğmesine bile basmıyorum.) 1, 5 hafta kullandıktan sonra şikayetlerim gecmeyince tekrar gittiğimde goz kuruluğu seviyesinin yuksek olduğunu ve birkac farklı damla ile 6 aylık bir tedavi onerdi. 1.5 aydır başımdan gecen olay bu. Psikolojim bozulmaya başladı, hic duzelmeyecekmişim gibime geliyor. Televizyon izleyemiyorum 15-20 dk sonra gozlerim yanıyor. Telefonda bile bu konuyu acarken dinlene dinlene actım. Sizsiz olun 1-2 saatten fazla bilgisayar başında kalmayın!