Merhaba, daha once implant hakkında konu acmıştım. Şu an bir aylık tatildeyim ve bu nedenle İstanbul'a geldim. Bir dişim eksik, bu nedenle implant gerekiyor sanırım ve bir dişime de kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş. Kanal tedavisini devlet hastanesinde yaptırmayı duşunuyorum, birkac arkadaşım yaptırdı ve bir sorun olmadığını soylediler fakat implantı devlet hastanesinde yaptıran birisini tanımıyorum ve yorumunu alamadım bu nedenle. Yapıp yapmadıklarını da bilmiyorum. Bu yuzden ozel bir hastanede yaptırmayı duşunuyorum ve AvrupaDiş'te yaptırdığını soyleyen bir tanıdığım vardı, tum alt dişlerini yaptırmıştı ve cok ağrılı bir surec olduğunu soylemiş. Fakat son zamanlarda hicbir şikayetini duymadım. Ben de AvrupaDiş'ten randevu alıp bir goruşmeye gitmeyi duşunuyorum. Ek olarak yaşım 18, bu yaşta yaptırmayı duşunmuyordum. Bir kez dişimin olmadığı kısımda, damaktan ağrı cektim ve araştırdığımda bir sure gectikten sonra yapılamadığını gordum. Bu nedenle yaptırmayı duşunuyorum. Sizce 18 yaşında implant yaptırılır mı? Ve AvrupaDiş'te yaptıran veya İstanbul'da herhangi bir yerde yaptıran var mı? Yorumlarınızı almak isterim.