Cok uzun suredir araştırıyordum ama bir turlu başlayacak psikolojiyi kendimde bulamamıştım.
Bu sefer kendimi mental ve psikolojik olarak bu " sağlıklı yaşama " hazırladım videolar izliyorum yapılması gereken onemli şeyler bilmediğim cok şey varmış bu diyette hayvansal gıdadaki yağı bile cıkartmadan tuketmek gerekiyormuş ayrıca bu diyette kalori saymanıza gerek yok zaten yağlı beslendiğiniz icin sindiriminiz cok yavaşlıyor ve gunde 2 oğun yapacak duruma geliyorsunuz ve bence bu iyi bir şey, durmadan yemek yemek ile uğraşmıyorsunuz arada ağzınıza atacak bir şeyler aradığınızda da kuruyemiş yiyebilirsiniz.
Her neyse cok konuştum 1-2 Gune market alışverişimi yapıp bu yaşam stiline başlamayı duşunuyorum eğer hayatımda ciddi anlamda bir değişiklik olursa buraya da yazarım unutmazsam, unutmadan da videoyu şoyle bırakayım.
Not ; Zaten 1.5 Yıldır spor yapan ve sağlıklı beslenmeye calışan birisiyim, ama ilk defa bu tur bir yaşam stilini deneyeceğim icin boyle bir yazı yazdım buraya kadar okuyan varsa teşekkur ederim.