Belirtmek isterim ki yarın zaten sağlık ocağına gideceğim fakat sizlerin de fikirlerini almak istedim.

Yaklaşık 3-4 ay once bir diyetisyende olcum makinesi ile yağ ve kiloma baktırdım. İşin ilginc kısmı spor yapmadığım hÂlde yağ oranımın belirli aralıklar ile yapılan testlerde 11-13% arası gidip gelmesiydi.

Şu an vucut geliştirme ile uğraşıyorum, tahminim yağ oranım 10-11% civarlarında gidip geldiği. Bunun sebebi hayatımda ne Kola, ne asitli icecek, ne de kızartma olması. Bana gore yediğim en yağlı oğun pirinc pilavı veya makarna, kızartma olarak yakın zamanda kofte yedim fakat ondan oncesinde sanırım 1 ay falan kofte yememiştim.

Buna rağmen sırtımda sivilce cıkmakta. Buradaki onemli nokta normalde hicbir zaman cıkmayan yerlerde misal veriyorum sac derim, kulak arkam, ense kısımlarındaki sac aralarında falan da cıktı tek tuk. Suratımda belirgin bir şekilde kırk yılda bir cıkar, arada şakaklarımda, alnımda minik minik cıkar ben de patlatamadan durmam zaten

Sorum ise;
Bu şekilde beslenmeme rağmen cıkmayan yerlerde bile cıkması, sırt ve bazen omuz bolgelerinde cıkması yaş gereği doğal bir şey midir?