- Başlangıc kilosu: 95
- An itibariyle kilo: 82
- Boy: 1.75
- Spor: Haftanın 5 gunu gunluk 1 saatin uzerinde tempolu ve hafif karışık yuruyuş (spor uygulamalarını telefonunuza indirirek yuruyuş oncesi egzersiz yapabilirsiniz) - Spor sonrası kahvaltı: 1 kase yarım yağlı sut ile birlikte mısır ve buğday gevreği (her markette bulabilirsiniz) - Oğle yemeği: Yarım yağlı peynirli, kornişon turşulu ve domatesli kepek ekmeğinden sandvic veya mandalina, elma gibi mevsime uygun meyveler - Akşam yemeği: Yağı suzdurulerek yenilmiş nohut, patatesli fasulye gibi sebze ağırlıklı ev yemekleri (dolma ve pilav tavsiye etmem) Şimdi biraz tecrubelerimden bahsedecek olursam, ilk gunler biraz zorlandığımı itiraf etmeliyim cunku bir anda yemek alışkanlığınızı değiştiriyorsunuz ve vucudunuzun muhtemelen buna adapte olması zaman alıyor. Bundan dolayı birkac gun baş ağrım olduğunu soyleyebilirim. Fakat şu an vucudum duruma alıştı ve kendimi cok sağlıklı hissediyorum.
Aynı zamanda uykunuzun duzene girdiğini fark ediyorsunuz. Şahsen akşam saat 9'da direkt uykum gelip yatıyorum ve sabah en gec 7'de uyanıyorum ve 9'da yuruyuşe cıkıyorum.
Kısacası 1 ay onceki ruh halimle şimdiki ruh halimi kıyasladığımda kendimi daha mutlu hissediyorum. Hedefime tabi ki henuz ulaşmış değilim. 70 kilo altını gormeyi hedefliyorum.
Bu yazıyı da spora başlamak icin motivasyon arayan insanlar icin yazıyorum. Asla pes etme