Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşındayım yaklaşık 13 sene once profesyonel olarak top oynarken ayağım bir macta kırılmış. Bunu gecen sene oğrendim.
Olay şoyle gercekleşti Gaziosmanpaşaspor takımı ile mac yaparken takımın oyuncusu ayağıma cift dalarak ayağımı kırmış tabii ben o zaman ki sıcaklığı ile hissetmedim. İnanması zor ama o ayakla maca devam ettim. Ayak dediğim bileğimin biraz ustu icerdeki kemiklerden birisi kırılmış. Ayağım bir gun sonra morarmaya başladı. Doktora gittim MR cektiler ve doktor bana et ezilmesi dedi. Krem verip yolladılar. 1 ay kadar yurumekte zorlandım. Tabii futbol hayatım cokuş başladı ve ağrılardan bıraktım futbolu. Daha sonra 4 Wu Shu sporunu profesyonel olarak yaptım. Burada ise Luleburgaz'da yapılan Turkiye Şampiyonasında rakibim aynı yere tekme attı ve ayağım yine cok ağırdı ve 2 hafta falan uzerine basamadım. Tam tamına 12 sene falan boyle gecti ama hic acısını hissetmedim. Ayağımda bir farklılık vardı ama yapısı oyle dedim gecti. Cok belli olmuyor sadece el değince bir boşluk var. Gecen gunlerde ayağım acıdı araba kullanırken bu birkac gun devam etti ve doktora gittim. MR cektiler ve doktor ayağımda ki kemik 2 yerden kırıldığını ve cok fazla odem topladığını belirtti. Şimdi biraz kilo da var bende. 5 sene icerisinde zayıfla gel oraya 5 cm platin takacağız dedi. Ben taktırmak istemiyorum. Şu an hayatıma bir etkisi yok. Bunu doğal yolla nasıl cozebilirim. Ara sıra sızlama yapıyor.
Konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Ayak kırıklığına ne iyi gelir?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ayak kırıklığına ne iyi gelir?