Merhaba, ne yazık ki atopik dermatit denen ve baba annemden ablama ve bana gecen genetik bir sorun tedavisi yok. Sadece cok pahalı kremlerle şiddetini azaltabiliyorum. Normal de cildiye bolumu rapor yapıyor bana bu pahalı kremleri ve biraz daha uyguna alabiliyorum ama sigortam kesildiği icin alamadığımdan yuzumdeki kanamaları durdurabilsem de kaşıntıları durduramıyorum, kaşıntı icin aleo vera jel ile azaltmaya calışıyorum fakat marka değiştirdim ve %98 oranda aleo vera jelin icinde %2 ne koyulmuşsa yaralarım sızlıyor kaşıntıyı bir tık azaltıyor ama atopik dermatit diğer cins seboreik dermatite gore daha şiddetli ve ozellikle geceleri uyku uyutmayan şiddette kaşıntılar ile kendini gosterir ve kanama yapar.

Allah duşmanımın başına vermesin yuzumde oluşan yaralar yuzunden evden hic cıkamıyorum cok uzuluyorum. Kremleri kullanınca cildim duzeliyor ama artık sigortam olmadığından sigortasız fiyat olan kreme 175TL veremiyorum sadece o değil diğer kremlerle beraber sigortasız 500TL buluyor. Bu ilacları mecburi olarak kullanmam gerekiyor sigortam olmadan nasıl bunu sağlayabilirim?

Dosya Ekleri B4C779FF-620F-4681-8300-481476FF2EAE.jpeg 81 KB · Goruntuleme: 8