Hatırlayanlar olur belki bilmiyorum ama daha once burundan ağıza iltihap akma sorunu ile ilgili bir konu acmıştım. Bu durum beni gercekten 2 yıldır rahatsız ediyor. Neredeyse buruna aloye spreyi falan da doktum o bir az yaktı ve su halinde burundan aktı. Fakat rontgen yaptırdım kafayı sinuslere baktı doktor hatta 2 kere yaptırdım rontgen gecmeyen bu lanet olası hastalık yuzunden doktorlar hicbir şey bulamadılar. Burun ve burun delikleri sağlam dediler iltihap falan goremediler. Neyse bir KBB'ye gittim ve bu durumun psikolojik olduğunu soyledi. Neyse ilac falan yazdı kendisi akıntı durdu ilginc bir şekilde. Fakat ilacı kabul ediyorum duruyor akıntı ama mesela diyelim yatıyorum ve sabah kalktığımda aynada ağzımı acıp telefon ışığı ile bakıyorum surekli orada aktığını hissediyorum ve gercekten de doktora gittiğimde doktor hicbir şey soylemiyor. Ama evde akıyor. Yani abartı şekilde onceki gibi olmasa da az da olsa akıntı var. Ama doktor ac ağzını diyor ben orada bir şey gormuyorum Rufiq diyor bana. Sizce bu sorun nedir ya gecekten bıktım artık?

Korona değilim bu arada ama bu hastalık korona yeni başladığı zamanlardan beri var. Belki onun etkisinden kaldı. Tam hatırlamıyorum. Ama buz gibi daha once biralar iciyordum. Belki ondan da olabilir. Boyle bir durumla karşılaşan var mı acaba yoksa bir tek ben miyim?