Ayak ustu derisi biraz narin oluyor haliyle 7*2cm'lik bir alan kalktı. Anlatımdan oturu rahatsız olan varsa şimdiden cok cok ozur diliyorum. Dışarıdan bakıldığında biraz kotu gorunuyor acıkcası. Gorup de "ooouu" veya benzeri tepki vermeyen biri olmadı yani.
Silverdin ve Furacin isimli 2 krem kullanıyorum, 2 gun gecti uzerinden ancak gozle gorulur bir iyileşme yok. İlk gunler ayağımı kullanabilirken son zamanlarda hareket ettirdiğimde biraz acımaya başladı. 3 gundur zaten raporluyum ancak Pazartesi devam etmem gereken bir uzmanlık eğitimim var; araba ile gidecek olsam bile 200 metre her halukarda yurumem gerekecek.
Yara acık dursun denildi ancak kullandığım kremler biraz vıcık vıcık gosteriyor ilgili alanı. Kabuk bağlaması ne kadar mumkun şeklinde kendi kendime sorular soruyorum. İcimden bir ses yara nemli veya ıslakken kabuk bağlamaz diyor.
2. derece sınıfına giren ancak ilgili klasmanda hafif sayılan bir yanık. Haşlanma diye tabir ediliyormuş sanırım
Bu tip bir surec yaşayan - deneyimlerini aktarmak isteyen olursa bekliyorum. Duşa gireceğim ancak su değer korkusu yuzunden giremiyorum, yurumem gerekiyor ancak eklem bolgesi olduğu icin iyileşme surecini sekteye uğratır mı bilmiyorum. Yakın zamanda tekrar kontrole gideceğim, 2 gun icerisinde gozle gorulur bir iyileşme olur diye duşunuyordum ancak olmadı acıkcası.