Odaklanma bozukluğu
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Odaklanma bozukluğu
-
20-10-2022, 08:32:13Selam arkadaşlar, birkac hafta once doktora gittim ve konsantrasyon bozukluğum nedeni ile Selectra'ya başlattı. Bu ilaca başladığımdan beri ufak arada gelen mide bulantısı ve aşırı bir yorgunluk ve surekli uyuma isteği peşimi bırakmadı. Daha da agresifleştirdi bu ilac beni kısacası, ne yaptığımı bilemez hale geldim. İleriye dair bir kaygım olmamaya başladı ve takmamaya başladım birkac gun sonra ne olacağını veya bir yere gideceksem orada neler yapacağımı. Sadece anı yaşamaya başladım. Bu ilac bana yarardan cok zarar verdi bence. Tekrar aynı doktora gittiğimde ise bunların bir sure olacağını ve daha sonra normalleşeceğimi soyledi. Bende sabırla tum yaz bekledim diyebilirim. Tabii tatildir odur budur aksatmadım kendi duzenimde devam ettim. Ama hic mutlu değilim arkadaşlar. İcimde surekli bir ateş basması ve nedensiz bir yorgunluk, uzuntu var. Mutlu anımda da var uzgun anımda da. Artık boyle daha fazla katlanamayacağımı duşunuyorum ve doktorla konuşup bu sacma ilacı bıraktırtıcam. Aklıma takılan sorun ise şu; ben bu ilacı bıraktığımda tekrardan odaklanma problemim coğalırsa ve insanlarla yuz yuze konuşurken problem olursa, işte bu benim icin kabul edilemez. Ufak araştırmalarım sonucu internette başka antidepresanların da başka şekilde yan etkileri olduğu yazılmış. Az cok hafiflemiş bu ilaca başlama donemime tekrardan başka belirtiler ile şiddetli şekilde girmek benim icin kotu bir durum. Ne yapmalıyım sizce ve bu tur ilaclar kullananları ve yaşadıkları durumları da aşağıya bekliyorum.