Fazla Ozguven Eksikliği
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Fazla Ozguven Eksikliği
-
20-10-2022, 08:26:48Ben şu an 16 yaşındayım 17'ye girmek uzereyim ama bazı şeylerden fazla utanıyorum. Ornek verirsek sınıfımdaki 2 senedir tanıdığım insanlari sosyal medyadan takip etmeye utanıyorum, sokakta Ya da mesela marketteki bir vatandaşla goz goze gelmeye utanıyorum. Bir de mesela sınıf icinde biraz populer olan insanlar (populer demeyelim de işte girişken insanlar kız erkek fark etmez ama genelde kızlarda oluyor neden bilmiyorum) benim ismimi soyleyince biraz heyecan oluşuyor, konuşurken sesim falan titriyor. (Bu insanlarla 10 saniyeden fazla konuşmamışımdır) Sanırım bazı insanları kendimden yuksek goruyorum, aynısı biri beni sosyal bir etkinliğe davet edince de oluyor kalp atışlarım falan hızlanıyor (okulda arkadaşlarıma karşı bir şey tartışırken ben haklı olsam bile uzulmesinler diye onlara hak veriyorum. İnsanların hakkımdaki duşuncesini cok onemserim gerekirse ben mutsuz olurum ama onları uzmem hicbiri ile samimi olmamama rağmen), hatta akrabalarımdan bile utanıyorum. Mesela senede 2 kez teyzemlere gideriz orada anneannem falan var nedense icimde şoyle bir duşunce var uzun sure gormedim ya gorursem benim icin ne duşunurler, yuzlerine nasıl bakacağım? Yani kotu bir şey biliyorum ama akrabalarımı hic gormesem ozlemem bundan nasıl kurtulabilirim acaba?