İlk once cok stresli bir insan olduğumu soyleyeyim. Bu lanet olası durum, daha dun gece başıma geldi. Bilgisayarda takılırken bir anda kalbim hızlanmaya başladı. Ne zaman elimi koyup nabzımı olcmeye calışsam, sanki kalbim yerinden cıkacakmış gibi hızlı atıyordu. Bununla birlikte bana nefes darlığı da geldi. Burnum acıktı, icerisi de cok havasız değildi. Ama ben surekli nefes alma ihtiyacı duyuyordum. Ondan sonra bilgisayarı kapadım, dedim "Yatayım". -Bu arada kalp carpıntım hala gecmedi- yattım ben. Dinlenmeye calışsam da, kalbim hala sakinleşmedi. Oylesine hızlı atıyordu ki, surekli nefes alıp veriyordum fakat hala tam olarak nefes alamıyordum. Sanki butun damarlarım teker teker tıkanıyormuş gibi. Bu duruma dayanamayıp ikide bir balkona cıkıp hava alıyordum -ki sadece bu şekilde nefes darlığı duzeliyordu- fakat carpıntıyı hala engelleyemiyordum. Sonra ağlaya ağlaya bir yere oturup sakinleşmeye calıştım. Neyse ki bu sorun bir sure sonra duzeldi. Bu durum herhangi bir kalp hastalığının belirtisi olabilir mi?