gorduğunuz gibi eyyy Avrupa bak şehir hastanelerimize diyenlere inanan ahmaklar gorsunler. Araştırmaya başladım ve benim dişim de ağrı yok sadece bugun sağ Ust ağrımaya başladı psikolojik mi yoksa derine yavaş yavaş iniyor mu bilemedim. Şimdi dostlar bu catlakların hepsi dolgu mu olacak? Komşu buyuk şehirde araştırma hastanesi var oraya gitmeyi duşunuyorum orada duzgun yaparlar mı? Nasıl oluyor bu işler bilenler aydınlatırsa sevinirim. Ağrı yoksa derine inmemiş olabilir mi? Kanal tedavisi sıkıntılı bir işlem gibi gozukuyor. Kotu gozukmesin diye biraz resimlerle oynadım ama aleme ibret olsun diye atayım herkes gorsun dişini fırcalasın.
Dişlerim curumuş, mahvolmuş
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Dişlerim curumuş, mahvolmuş
-
20-10-2022, 08:04:06Ağzıma kum gibi diş parcası geldikten sonra ağzımı kontrol ettim ve gordum ki dişlerim curumuş. Ailemde herkesin dişleri problemli ve herkes bana dişlerin guzel, dişlerine cok iyi bak diyordu ama ben dinlemedim tabi. Haftada 4 kere fırcalarım fazlasını hatırlamıyorum. 2 sene once fırcalamayı boşladım ve kola gibi şekerli asitli gıdalar tuketmeye başladım(bonus karaciğer yağlanması). Curumez demeyin sinsice 1 sene sonra dişiniz boyle veya daha fazla curuyebilir. Neyse 15 gun once randevu aldım ve doktora gittim, kapıda duruyorum doktor demeye bin şahit genc arkadaş bana bakıyor. Muayene olacağım dedim elemanın jetonu duştu sonunda?
Neyse oturdum baktı bana kanal tedavisi ve dolgu olacak dedi ama benim tayinim cıktı yarın gidiyorum dedi ve ben de o zaman niye randevu alıyorsun o... Demek istedim ama diyemedim tabi. Rontgen cektirmeye git dedi ama sen adli vaka olarak gozukuyorsun dedi. Gittim rontgene onu biz duzeltemiyoruz dedi sonra hasta kabule gittim oda burada gozukmuyor dedi. ben de bunlara doktor demeye bin şahit ister, boyle devlet hastanelerini kapatsalar anca sizin gibi boş beleş yiyenlerin yuku kalksa dedim cıktım.
gorduğunuz gibi eyyy Avrupa bak şehir hastanelerimize diyenlere inanan ahmaklar gorsunler. Araştırmaya başladım ve benim dişim de ağrı yok sadece bugun sağ Ust ağrımaya başladı psikolojik mi yoksa derine yavaş yavaş iniyor mu bilemedim. Şimdi dostlar bu catlakların hepsi dolgu mu olacak? Komşu buyuk şehirde araştırma hastanesi var oraya gitmeyi duşunuyorum orada duzgun yaparlar mı? Nasıl oluyor bu işler bilenler aydınlatırsa sevinirim. Ağrı yoksa derine inmemiş olabilir mi? Kanal tedavisi sıkıntılı bir işlem gibi gozukuyor. Kotu gozukmesin diye biraz resimlerle oynadım ama aleme ibret olsun diye atayım herkes gorsun dişini fırcalasın.Allah'tan on dişlerde bir şey yok, yoksa buyuk sıkıntı. Insan canı gercekten hicbir şey, kendinize bakın arkadaşlar inanın sağlık affetmiyor ve geri donuşu olmuyor. Ust azı dişinde kırmızı nokta bıraktığım yer delik. 20 yaş dişleri de anamızı ağlattı ama kac senedir hala tam cıkmamış. Bir de ozel klinik fiyatlarını bilen varsa ortalama nedir yazarsa sevinirim. 2 satır yazayım dedim yine roman oldu.