Arkadaşlar bu problem bende son 3 4 yıldır var. Yılın ozellikle belli zamanları, mevsim gecişlerinde daha sık oluyor. Vucudum cok kolay ısınıyor; en ufak ani harekette, ortam normalin ustunde birazcık sıcak olsa bile, guneşe cıktığımda ve hatta heyecanlandığımda gulduğumde bile oluyor. Cildim birden yanmaya kızarmaya başlıyor ve baya canım da yanıyor, sırtıma bacaklarıma, goğus bolgeme sanki saniyede yuzlerce bıcak batıyormuş gibi oluyor. Ozellikle toplum icindeyken aşırı rahatsızlık veren ve hayat kalitesini duşuren bir durum. Bahsettiğim yerler ciddi şekilde kızarıyor ama işin garibi 10 15 dakika icerisinde kaybolup gidiyorlar sanki hic olmamış gibi.
Bu durum yuzunden bircok kez farklı hastahanelere farklı kliniklere kendimi gosterdim ama gittiğim doktorlar nedense ya sebebini anlayamıyorlar ya da alerjidir deyip geciştiriyorlar. Birkac farklı alerji ilacı kullandım, faydalarını goremedim. Duzenli yediğim, kullandığım coğu şeyi acaba bunun yuzunden midir diye ya kullanmayı bıraktım ya da değiştirdim ama hala cozemedim bunu.
Benzer bir durumu yaşamış olan arkadaşlar varsa onerilerinize acığım.
Vucudun sıcak basması ve kızarması
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Vucudun sıcak basması ve kızarması