Gun icerisinde inanılmaz uykum geliyor
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gun icerisinde inanılmaz uykum geliyor
-
20-10-2022, 07:53:35Merhaba dostlar. Bundan yaklaşık 1 sene evvel Major Depresyon tanısı konmuştu psikoloğum tarafından. Yaklaşık 3-4 ay kadar antidepresan kullanıp terapi aldım ve sonra ilacın bir şeye fayda etmediğine kanaat getirdim ve icmeyi bıraktım. Terapi aynı şekilde devam ediyor. Major Depresyon'u buyuk olcude atlattım diyebilirim fakat bu hastalığı gecirenler bilir ki bu hastalıktan kurtulsanız da kalıntılarından ve bıraktığı izlerden kurtulmak uzun suruyor. Aynı zamanda Anksiyete hastasıyım. Bunlarla ilgisi olabileceğini duşunerek boyle bir giriş yaptım ve sorumu soruyorum. Gece ortalama 8-9 saat uyusam dahi hatta yer yer 10-11 saat uyusam dahi gun icerisinde inanılmaz uykum geliyor. Psikolojik sorunlarımın temelini atlatmak icin bu evden kurtulmalıyım fakat universite sınavına daha 2 ay var. Gecen sene kazandığım halde gidemedim bu sağlık problemlerinden dolayı. Velhasılıkelam onumdeki 2 ay boyunca sınava hazırlanmaya devam etmeliyim ama verimli ders calışamıyorum cunku gun icerisinde surekli uykum geliyor. Bu gune kadarda cok verimli calışamadım bu sebeplerden oturu ve 2 ay kala son ataklarımı yapmam gerek. Bunun icin onerebileceğiniz neler var? Gun icerisinde beni enerjik hissettirip uykumun gelmesini engelleyecek şeyler nelerdir? Aydınlatırsanız sevinirim.