16 yaşından sonra boy ne kadar uzar?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- 16 yaşından sonra boy ne kadar uzar?
-
20-10-2022, 07:53:08Hayatımda hic bilincli olarak spor yapmadım, utangac bir cocuktum hep, sınıfın en kısası ve en zayıfıydım hala da oyleyim boyum 1.70. Arkadaşlarım lisenin başlarında beden eğitimi derslerinde voleybol oğrenirken ben laklak yapıyordum. Şimdi onlar oğle aralarında guneşte voleybol-baskeTBol oynarken ben salak gibi yukarıdan izliyorum onları. Beni goren 9. Sınıf sanıyor o derece kucuğum (gercekte 11im). Malum ayt-tyt yaklaşıyor ve spor yapmayı azaltan arkadaşlarım varken ben daha spora başlamayı duşunuyorum. Boyum 1.70, yani hobbit gibi bir şeyim. Arkadaşlarımın hepsi maaşallah en az 1.74 falan. Ben kara kara duşunuyorum, eğer spora başlamazsam boyum uzayacaksa bile uzamayacak, ama başlamaya da korkuyorum cunku daha elimde topu tutamazken o kadar insanın arasında nasıl voleybol oynarım bilemiyorum. Cok caresizim, cok pişmanım, şimdiki kafam olsa lise 1 ve 2. Sınıfta surekli spor yapardım ah kafam ah. Bu arada sakalım tam cıkmadı, hic kesmedim ama ceneme dokununca tuyler hissediliyor, bıyığım rahat cıkıyor. Yardımınıza ihtiyacım var abiler, ne yapayım ben?