16 yaşındayım ve 2 derece miyop var gozlerimde. Beş seneye yakın suredir gozluk kullanıyorum. Gundelik hayatımda yaşattığı zorluklar (guneş gozluğu kullanamıyorum, soğuk havalarda atkı ile yuzumu kapatamıyorum, kışın iceri girdiğimde buğu yapıyor...) maddi sıkıntılar dolayısıyla gercekten canımı sıkmaya başladı. Başlarda 50 - 100 lira gibi miktarlara orta kalite mercekler alabiliyorken şu an kullandığım gozluğe 800 lira verdim. Ne kadar dikkatli kullansam da kazalar olabiliyor. Kafama top gelmesi uzerine spor salonunda gozluklerimi gercekten sahadan uzak bir yerdeki masaya koydum ve ustune top geldi. Artık spor salonuna gozluk getirmiyorum. İyi goremiyorum haliyle. Parayı ben kazanıp odemesem de ucu illa ki bana dokunuyor.
Acaba lens benim icin uygun mudur? Fiyatları ne kadardır, alışma sureci dışında gundelik hayatımda zorluk cıkartır mı, miyop derecemin artmasını yavaşlatır mı veya hızlandırır mı? Lens kullanan veya kullanmış kişiler iyi veya kotu yorumlarını yaparsa sevinirim. Teşekkurler şimdiden.