Arkadaşlar yaşım 18 ve sacım eylul ekim aylarında seyrelmeye başladı duzelir diye bekledim gercekten duzelmiyor aksine artıyor galiba fotoğrafta koyucam ben yağlanınca guclenir dedikleri icin yağlanmasını dert etmemiştim bir gun aynada bir bakmıştım ki aralardan dipler gorunuyor beyaz beyaz sac kokleri bende hemen sacı kestim devamlı yıkamaya vs başladım ama nafile fotoğraflarda gorduğunuz gibi. Kan testleri yaptırdım devit 3 yok gibi bir şey (D vitamini) cıktı vitamin almaya başladım 2 haftadır alıyorum ama saclarım yine cıkmadı. Genetik dediler dayılarımın tekinin sacı dokuldu oda yaşadıklarından dolayı gerisinin sacları catır catır duruyor baba tarafında dedemde bile sac var ama babamın sacları sarı renk onunkiler dokuldu bir tek, benim saclarım anne tarafına cekik siyah renk dokulmez demiştim ama dokuluyor yıkılıyorum psikolojik olarak bana yardımcı olun lutfen.
Edit; Hayatımda hic joleymiş spreymiş kafama sıkmadım saclarıma bunu yapmadım ama nedense dokuluyor, fon hayatımda 2 kere falan cektim bunu da ekleyeyim.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.