ben de burun estetiği konusunda araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olmak adına boyle bir konu actım ve album yaptım kızlar... cunku ben de bu aşamaları gecirdim ve ne kadar zor donemler olduğunu cok iyi biliyorum.... ki benim gibi pimpirikli ve kararsız bi insan icin kabus gibiydi o gunler ama Doktorumun da dediği gibi bazen de Allah'a tevekkul edip akışına da brakmak lazım bazı şeyleri....
size şoyle soyliim; ben kucuklukten beri burnumu yaptırmak isterdim surekli, kompleks bi durumdu..... sadece gulerken sarkıyordu burnum o kadar, bide burun etlerim vardı...cevremdeki insanlar cok şaşırıyordu zaten, burnumu cok guzel buluyolardı... ama ben mutsuzdum... ve sonunda son 8 aydır baya bi yoğun ve ciddi ciddi doktor araştırması icerisine girdim.... istanbuldaki tum unlu doktorlara mail attım, coğu ile de yuzyuze goruştum, en sonunda iki doktor arasında kaldım zaten formdaki bazı arkadaşlar da bilir bunu... ben ki carşıda bile bişey almak istediğimde tereddutlerde karasızlıklarla alırım, saatlerce duşunurum; hep pişman olurmuyum sorusu kafamda doner dolaşır... artık duşunun soz konusu bi burun yaptırmak olunca hale geldiğimi siz duşunun.. aylarca uyumadım, bilgisayar başında hep araştırdım, topikleri inceledim... aslında ilk goruşmemde emre beyi elemiştim ama... sonunda icimdeki sese guvendim ve bir daha goruşmeye gittikten sonra tamamdır dedim ve icimdeki sese guvendim biraz da... emre beyin dediği gibi gerisini Allah tevekkul ettim...

neyse sonunda 18 ocakta olcaktım ameliyatı... ama bir gun kalana kadar da hep aklım karman cormandı.. zaten ameliyat olmuş arkadaşların coğu da boyle olabiliyormuş... ama ben ameliyat gunu cok korktum ve emre bey beni oyle gorunce o gun yapmak istemedi, sağolsun o yoğunlukta obur gun icin bi hastasını kaydırarak beni aldı... ben istanbul dışından gittiğim ve memur olduğum icin cok sonrasına ertelemek istemedim... neyse o akşam emre bey geldi konuştuk, ben de tabiki rahatladım ve daha kararlı oldum haliyle... sonra oburgun yani 19 ocak saat 16:00 da amliyathaneye girdim ve sonrasında bi baktım ki tam 41 gun gecmiş... maşallah diyorum yaa... zamanın nasıl gectiğini anlamıyor insan gercekten... sadece ilk onbeş gun dikkat etmek lazım sonradan zaten herşey eski yaşantınız gibi devam ediliyor...
ben herkese acık album yaptım kızlar... benim burun etim kalın, yani kalın derili bi hastayım... haliyle cok şiş daha, 41 gun oldu bugun, 41 kere maşallah...

yardımcı olacağım bişey olursa da elimden geleni yaparımmm.. araştırma icerisinde olan veya ameliyat olacak arkadaşları cok iyi anlyorum.. ama merak etmeyin, herşeyin en guzeli bizleri bekliyor...
hepinizi opuyoum.... bol şanslar diliyorum herkese....