Sosyal anksiyetemin olduğunu duşunuyorum
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sosyal anksiyetemin olduğunu duşunuyorum
-
20-10-2022, 07:40:35Başlıkta yazdığı gibi sosyal anksiyetemin olduğunu duşunuyorum. Dik duramıyorum, karşı cins ile konuşurken cok utanıyorum, toplum icinde duramıyorum ve evet ergenlik cağımdayım ( yaş 16 ) sınıfımda coğu kişi benimle konuşmak istemiyor ve eğer konuşurlarsa ben de ne diyeceğimi bilemiyorum kimseyle goz goze gelemiyorum onu da gectim bir diyalog kurmakta zorlanıyorum. En yakın zamanda bir psikolojik destek almak istiyorum fakat ailemden cekiniyorum. Surekli kendimi oldurmeyi duşunuyorum kafamda sacma sapan senaryolar kurup ağlıyorum. Universite sınavı gittikce yaklaşıyor ve zihnim cok karmaşık derslerimi veya oğretmenimi dinleyemiyorum. Hicbir arkadaşım yok sadece oyun oynayıp Discord'da takılıyorum ailem bana kimle konuşuyorsun diye sorunca sınıftakilerle demek zorunda kalıyorum. Telefonuma hicbir şekilde bildirim gelmiyor surekli birinin beni aramasını umit ediyorum ama arayanım soranım hic yok. Herkes beni asosyal olarak biliyor ama sosyalleşemediğimi kimse bilmiyor ve bu durumdan kurtulmam gerekiyor.