Merhaba ablalarım..Benım lise hayatında ceşitli spor aktiviteleri sonucunda sağ burun kemiğim yamuldu.Neredeyse sol burun kemiği ile birleşir vaziyete gelmiş durumda.Sağ ve Sol burun deliklerindeki nefes alış miktarımdada buyuk bir fark oluşdu.Pek fazla olmasada geceleri tıkanıklık gunduzleri akıntı gibi sorunlar baş gosterdi.Maddi imkanımız pek yok ve ben bu sene oss ye hazırlanıyorum.Allahın izniyle seneye universiteli olacağım.Aynaya her baktıgımda burnum bir kac senedir aşırı derecede oz guven kaybına neden oluyor.Size birkac konuda danışacağım.Universiteli her ogrencinin ssk lı oldugunu ogrendım ve bir umut dogdu icime.Ayrıca deviasyon ameliyatı nedir diye baktığım orta kemik eğriliğinin duzeltilmesi gibi acıklamar okudum.Araştırma hastahanesine gidip nefes alma sorunumuda goz onune alarak ( acıkcası estetik yonden rahatsız etmese ameliyat olmazdım.) Kemiğin duzeltmesi deviasyon kapsamına girip ameliyatın ssknın karşılama durumu varmıdır acaba? Karşılamaz ise Malatya Araştırma Hastahanesinde ucreti ne olur ?