Kızlar ha ameliyat olcam, ha oluyorum ha oldum derken kendimi fazla ihmal ettiğimi farkettim, siz de de oldu mu bilmiyorum, ben bugunu kendime ayırdım, saclarımla başladım, yaza girerken başladığım kuru terledikce kotu koktuğu icin bırakmıştım, eee malum havalar soğudu artık ve ben tekrar başlayabilirim diye duşundum ve bir tutam sinamekiyi bir cay bardağı suda kaynattım, sonra suzdum, ılıklaşınca icine bir tatlı kaşığı bademyağı koydum ve 1 adet bemiks ampul kırdım karıştırdım, enjektorle sac diplerime sıkıp masaj yapıp 30 dk kadar beklettim sonra bol su ve şampuanla yıkayıp kremledim, banyodan cıktıktan sonra havluyla iyice kurulayıp uclarına aktardan aldığım menekşe yağından surdum, bu kuru her hafta yapacağım bakalım ne kadar surede kac cm uzayacak saclarım.
Cildim icinde meşhur sinoplu eczacıyı aradım ve kreminden sipariş verdim, pazartesiye hazır olacak, elime salı gunu gecer sanırım, suratımdaki sivilce ve guneş lekelerinden bu sayede kurtulacağım.
Kaşlarım icin bir care bulamadım bir hafta daha raporum var olmazsa haftaya gidip aldırayım, kıza tembih edersem belki bişeycik olmaz
Burnuma dokunamadığım icin siyah noktalarım coğaldı ama iyileşince onada bir care bulurum artıkın

Sizler nasıl bakımlar yapıyorsunuz acaba, hadiyin burda guzellik sırlarımızı paylaşıp voltranı oluşturalım ne dersiniz? bayanssulusmile