Sayın hocam iyi calışmalar,
1993 (7 yaşında) yılında duşmem sonucunda burnum kırılmış. 2005 yılında kbb bolumunde ameliyat oldum, duşuncem estetik fln gibi şeylere girişmeden burnumun duzelmesi ve rahat nefes almamdı. o donemde ameliyat oncesinde bir cok doktora gorundum kbbler biz yapamayız plastik cerrah işi dediler. plastik cerrahlardan alacağım randevu bir ay sonrasına musade ediyordu ancak benim sadece 20 gunluk vaktim vardı. velhasıl kelam 2005 yılında kbb ameliyatı oldum, ameliyatta burnumdan 3 parca kkırdak almış doktor. iyileşirsin nefes alabilirsin dedi ama ne yazık ki daha da gucleşti nefes almak benim icin, uyurken agzım acık uyumam, mide sorunlarımın cıkması gibi durumlar hep burun sıkıntısından kaynaklanıyormuş. (her gece o doktoru BUYUK! bir saygıyla! anıyorum. )
Allah kısmet ederse yaz başı gibi bir gebelik planlıyorum , gebelikten once burnumu yaptırmam ve sağlıklı nefese kavuşmam gerekiyor. bir kac doktorla goruştum kıkırdak yapısı zedelendiği icin her doktorun başarıyla yapması mumkun değil dediler. ve hazır cesaretimi toplamışken bu ay icinde ameliyat olmak istiyorum. Hocam ameliyat olmam mumkun değil mi benim ? nefes almak istiyorum artık...
beni yonlendirebilirmisiniz ?
Estetik mi ? Burun ameliyatı mı ?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Estetik mi ? Burun ameliyatı mı ?