Yenilen korkunun geri gelmesi
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Yenilen korkunun geri gelmesi
-
20-10-2022, 07:23:45Merhaba dostlar, ben birkac ay oncesine kadar cok fazla cesaretli olmaya başlamıştım ama benim cesaretim uzuntu ile var oluyordu. Hani acı cektikce gucleniyor gibiydim. Her şeye atlayıp her şeyde cok soğukkanlı ve direncli bir yapım olmuştu. Şimdi ise hicbir şey hissetmiyorum. Normalde muzikler ruh halime etki edip duygularımı yoğunlaştırırken şimdi ise sadece bir sesten ibaret geliyor. Bir korkuyu yendikten sonra unuttuğum da tekrar geliyor onun korkusu ve hep tetikte de olamam sonucta cesaretli kalmak icin. Onun dışında kendimi savunamiyorum. Resmen boyle olduğunda hicbir şeye tepki veremiyorum. Sozlu kavgalar da bile irkiliyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Şu an da cok tırsıyorum her şeyden ama eskiden neredeyse tum korkularımı yenmiştim uzuntu ile ama şu an istesem de duygu hissetmiyorum. Hatta neredeyse kac yıldır istesem bile acı ceksem bile ağlayamıyorum ve ılık bir ruh halim var ve vucudum titriyor. Artık resmen ayakta duramıyorum. Ellerim zaten her zaman titriyor. Doktora falan gorun demeyin bunu akıl edebilecek zekam var ama istemiyorum.