sLm ya size bir sorum olcak . bn temmuz gibi burun estetiği olmak icin malatya turgut ozal tıp merkezne gittim bilge turk bilen'den ameliyat tarihi isticekdm ancak tatildeydi ve beni cemal fırat'a yonlendirdiler. icim rahat değildi cnku yengemin burnunuda cemal fırat yapmıştı pek beğenmemiştim..ameliyat gunumde sıram geldiği zmn cemal beyin mesaisi bittiği icin ertelendm asistandan tekrar sıra almak icin gittiğimde bilge beyi sordum o da istersen değiştirebilirim doktorunu ama kasıma falan atar dedi . bnde duşunmek istediğimi soyledim. her ikisinide araştırdıkdan sonra bilge beye karar verdim ..hastaneye tekrar gittiğimde asistan değişmişti. ve icerdeki asistan cirkef suratsz bi adamdı sert bi uslubu vardı ve cok tedirgin oldum. doktorumu değiştirmek istediğimi soylediğimde de boyle bi hakkım olmadığını soyledi ve cok şaşırdım. eve geldiğimde araştırma yaptm hasta haklarını okudum bu hakkım varmış. pazartesi tekrar gidip hakkımıda soyleip gerektiği gibi konuşcam. peki sizce boyle bişey olabilirmi? yardımcı olurmusnz. . bu hakkım kısıtlanılabilirmi? yada boyle bi hakkım var deilmi?
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın okuyan gozlerinize sağlık ..
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.