Selam arkadaşlar ,
Uzuuuuun uzuun araştırmalarım sonucu nihayet yerinde bir karar olduğuna inandığım Malatya yolculuğum başlıyor.....
O kadar uzun bir arayıştı ki.. Dunyanın neresi olursa olsun gitmeye kararlıydım yeter ki doğru doktor olduğuna inandığım kişiyi bulabileyim
icim o kadar rahat ki ve o kadar heyecanlıyım ki.. negatif hicbir şey duşunmuyorum ; ki bu fevvkalade bir his.. bunun icin oncelikle NEM , ASİLEM ve ADA ya o kadar minnettarım ki.. her yazdıklarını yutarcasına okudum , deneyimlerini aktarırlarken neredeyse ben de yaşadım (Bu konuda ADA yı tek gecerim opuyorumnanaktan ) NEM in her soruya sabırla verdiği cevaplar , ASİLEM in yureklendirici tavrı .. Muhteşemsiniz kızlar !!

Bayram arefesinde biranda bana bişeyler oldu.. oturanboğa pozisyonundan atıl kurt pozisyonuna geciverdim birkac saniye icinde.. O doneme kadar Antalyayı talan etmiş tum doktorlarla goruşmuş ve memleketimin her koşesinden doktorlarla ilgili bilgi almak icin kendimi pc ye zincirlemiştim.. Bilge Hoca bir hayli aklıma yatmış ama gene de diğer alternatifleri de esgecemiyor araştırmaya devam ediyordum.
Derken o mubarek gun bir anda Bilge Hocanın telefon numarasını tuşlarken buldum kendimi.. ic ısıtan bir ses.. detaylı bir şekilde dinleyen ilgili bir hekim ve KADINLAR KLUBU adını duyunca atılan hafif bir guluş daha telefonu kapatmadan doktorumu bulduğuma kanaat getirmiş ve kararımı vermiştim bile..
Hastaneden cıkmış ve evine gitmekte olduğundan tam tarih verememişti ama bana.. Bayramın hemen sonrasındaki pazartesi gunu 10:30 da aramamı ve randevu defterine bakarak ayarlama yapmamız gerektiğini soyledi..

İple cekilen bir pazartesi... ve telefonu acar acmaz sesimi alıp hemen tanıyan ve zarifce istişare ederek verilen bir randevu.. alkisalkisalkis

21.09 sabahı hastanede olmamı ve 22.09 da da operasyona gireceğimizi soyledi canım hocammm
Operasyon sonrası ki işlemleri siz sevgili arkadaşlarım sayesinde az cok bildiğim icin Malatyaya sık sık gidip gelmenin zor olacağını duşundum..Kalacak yer ayarladım hemen 21.09 girişli 7 gece konaklayacağım orada.. atel vs. cıkıp şişlerim biraz indikten sonra donmeyi duşunuyorum Antalyaya.. Donuş biletimi rezerve yaptırmadım ne olur ne olmaz belki daha uzun kalmam gerekebilir duşuncesiyle
neden derseniz ben urtikerim alerjik bir bunyeye sahibim.. operasyonun bunyemde nasıl bir sorun cıkartacağından tırsmıyor değilim bu yuzden mumkun olduğu kadar doktoruma yakın olmam gerektiğini duşunuyorum.
Ha bu arada urtiker demişken bu operasyonu olmamın sebebi sık sık nukseden sinuzitimden kurtulmak ! Alerjik bunyeye sahip olmamın asıl sebeplerinden birinin bu olduğunu duşunuyor immunoloji doktorum.. Dışarıdan hic belli olmamasına rağmen kıkırdak eğri ve burnumun sağ tarafını tumuyle kapatmış bir durumda .. sağ taraf iptal yani.. Herhalukarda olmam gereken bir operasyondu bu ama neden hazır burnum bu kadar kurcalanmışken bikac beden kuculmesin diye duşunmem son derece normal sanırım zemuszemus ( yerseniz .. ) kaydirigubbakcemile3
1 Haftalık surecteki tum malatya hikayemi tek tek kareleyeceğim ve gelir gelmez szilerle paylaşacağım.. ee en azından size bu kadarını borcluyum diye duşunuyorum
Grand Aksac Hotel de kalacağım annemle birlikte.. eşim turlarını iptal edip gelmek istedi ama assssssssslaaaaaa beni o hallerde gormesine tahammul edemem !! aynaya bile bakmayı duşunmezsen yani kendim bile o goruntuye tahammul edemezken bir de eşimin o şeklimi o halimi gormesini istemiyorum zaten eğer şişler 1 hafta da inmez ise hayatttaa donmem Antalyaya ! Yuzume bakılır hale gelinceye kadar malatyalı olmaya devam edeceğim guclubacismile
Rica ediyorum hayır hayır resssmen yalvarıyorum ne olur benim icin de dua edin tekkk ama tekkk ihtiyacım olan şey DUALAR !! ne olur esirgemeyin
Sizlere sonnsuzzz teşekkur ediyorum ..2 kişi bir araya geldimi birbirinin kuyusunu kazan, kazan karıştırır gibi ortalığı karıştıran booooollca hemcinslerimin olduğu bir dunya da yuzzlerce kadın birarada dayanışma icerisinde bulunmanız beni cok etkiledi
Maşallahh sizee
Ha bu arada : Monica ; darısı başına canımm :Saruboceq: Msn ye giremiyorum şuan ama ilk fırsatta sana haber veririm

Kaptanın seyir defteri ..
Şafak 3