Arkadaşlar merhaba.Oncelikle bu forum super bir yer.İyi ki kadınlar klubu var ve iyi ki burdayım.:enbuyukkk:
Ve de goruşlerini, deneyimlerini,resimlerini bizlerle paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkurler.

Uzun bir suredir burun ameliyatı duşunuyorum ve halen araştırma aşamasını gecemedim. 1 yılı aşkındır hala araştırıyorum

Arkadaşlarımızın deneyimleri ve paylaşımları sonucunda burun problemimin tam olarak ne olduğunu anlamış bulunmaktayım.Septum Deviasyonu.Yani burun orta kıkırdağının eğilmesi sonucu dış goruntude eğikliğe yol acması durumu.Ve bu durumdaki burna yapılan mudahalenin ismi de Septoplasti imiş.

Ne menem bir seyse artık bu septum deviasyonu, butun psikolojimi bozmuş durumda.Şunu biliyorum ki, Ameliyata kesinlikle ihtiyacım var.Ancak bir turlu aklımı netleştiremiyorum.CADIARZU

Burun eğriliğim cok bariz.ve her gecen yıl artıyor.Gec kalmaktan korkuyorum.Ki zaten gec kalmış durumdayım.Şu an univ.donemimdekinden daha fazla bir eğikliğe sahibim.Sadece eğiklikle kalsa iyi.Kemerim var.Burun ucum ve burun deliklerim buyuk ve de orantısız.senağlama

Genel adıyla Rinoplasti gecirmiş arkadaşların coğu sonuclardan memnun.Ama sanki eski burunları cok da sorunlu değilmiş gibi.Yada ben mi kendi derdimi abartmaktayım bilmiyorum. Aklımı oynatmak uzereyim. delikafadulden

Belirgin deviasyonu ve burun eğriliği olup da, ameliyat olan ve sonuclarından memnun olanlar var mı aramızda. Yada bu konuyla ilgili bilgisi olan. Varsa lutfen bildiklerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Buna cok ihtiyacım var. Sorunum az olsaydı, cok duşunmeden bir cerrah secip coktan ameliyat olurdum.Ama bu durumda sececeğim doktorun bu konuda cok başarılı olması gerekiyor. Bilmiyorum yanılıyor muyum, lutfen bişeyler soyleyin...